What does OOK mean?

Definitions for OOK

Here are all the possible meanings and translations of the word OOK.

Wiktionary

 1. ook(Interjection)

  The cry of a monkey.

Suggested Resources

 1. OOK

  What does OOK stand for? -- Explore the various meanings for the OOK acronym on the Abbreviations.com website.

Numerology

 1. Chaldean Numerology

  The numerical value of OOK in Chaldean Numerology is: 7

 2. Pythagorean Numerology

  The numerical value of OOK in Pythagorean Numerology is: 5

Sample Sentences & Example Usage

 1. Deodatta V. Shenai-Khatkhate:

  Eerste straal van de zon brengt niet alleen het licht, maar ook geluk en hoop voor de wereld, glanzen en het verversen van het leven op aarde. Kijk uit, met dankbaarheid, hoop en optimisme in die eerste straal, die onze prachtige dag begint - elke dag! Maken een geweldige dag!

 2. Deodatta V. Shenai-Khatkhate:

  De persoonlijke inzet voor integriteit betekent: het spreken van de eerlijke waarheid te allen tijde, ook al is het de luisteraar zou kunnen kwetsen, en het creëren van conflicten voor u persoonlijk. het betekent ook nooit genoegen te nemen met iets minder dan wat je verdient in je relaties met anderen. leven met integriteit is niet gemakkelijk, want ze vraagt ​​uw totale toewijding aan uw persoonlijke waarden die hoger zijn dan de gewone moet zijn. Ze verwacht ook dat je om keuzes te maken op basis van wat je gelooft, en niet wat anderen je vertellen dat je gelooft. alles gezegd zijnde, het leven met integriteit, zelfs voor een dag is miljoen keer beter dan vele jaren van het leven zonder haar. een leven met integriteit is het enige leven goed geleefd, in mijn ogen. dus ga je gang, neem die stap gewaagd, en leef het leven met integriteit.

 3. Mary Bos:

  Ik hield van het leven in amsterdam. het was echt geweldig. Als kind heb ik uit te leggen over mijn ouders. Mijn vader en ik zijn geboren in amsterdam en mijn moeder en broer werden geboren in Philadelphia. dus mijn vader was een biljarter en hij wereldkampioen bij de amateurs was. toen ging hij naar de Verenigde Staten mijn moeder speelde ook en ze floot een spel dat hij speelde en dat is hoe ze elkaar ontmoetten. ze getrouwd waren, ze hadden mijn broer, ze kwam terug naar Nederland en dat is waar ik ben geboren. na ongeveer 5 jaar zijn we naar de Verenigde Staten voor de zomer kwam, ging toen terug voor twee jaar naar Nederland, toen werd mijn moeder heimwee weer, dus terug naar de Verenigde Staten en we woonden daar voor 2 jaar daarna kwamen we weer terug naar Nederland na dat en onze familie was van plan om daar te blijven voor de rest van hun leven, maar verschillende dingen gebeurd dus we kwamen naar de Verenigde Staten in februari 1940 voor de Nederland werd binnengevallen.

Images & Illustrations of OOK

 1. OOKOOKOOK

Translation

Find a translation for the OOK definition in other languages:

Select another language:

Discuss these OOK definitions with the community:

Word of the Day

Would you like us to send you a FREE new word definition delivered to your inbox daily?

Please enter your email address:     


Citation

Use the citation below to add this definition to your bibliography:

Style:MLAChicagoAPA

"OOK." Definitions.net. STANDS4 LLC, 2018. Web. 19 Mar. 2018. <https://www.definitions.net/definition/OOK>.

Are we missing a good definition for OOK? Don't keep it to yourself...

Nearby & related entries:

Alternative searches for OOK:

Thanks for your vote! We truly appreciate your support.